Dak renovatie

Joru Begroeningstechniek gelooft in een duurzame wereld en werkt daarom samen met Fier Dakcontrol en Stichting Roofupdate. Dankzij deze samenwerking bent u verzekerd van onafhankelijk advies over groene daken, daktuinen en groene gevels.

Klant ontvangt compleet pakket
U bent gewend om vrije keuzes te maken. Het gaat tenslotte om uw bezit. Er valt ook iets te kiezen, door ons buitengewoon complete pakket aan diensten. U kiest, maar ook wij hebben ideeën en durven die uit te voeren. Wij denken graag met u mee; gaat het om een klein, groot, plat– of hellend dak-project voor groene daken? Joru Support werkt samen met Fier Dakcontrol en Roofupdate om uw project tot een succes te maken.

Waarom?
Er zijn drie hoofdredenen om het dak onder controle te brengen en te houden:

1. het dak is beeldbepalend voor een woning;
2. het dak is cruciaal voor zowel energieverlies als energieopwekking;
3. het dak dient waterdicht te zijn.

“The sky is the limit, when you have a roof over your head…”
Wij coachen u met het conserveren, renoveren en transformeren van daken. Ook voor afdichting, energetische kansen, licht en lucht en het creëren van extra woonruimte bent u bij ons op de juiste plek. Veiligheid vinden wij enorm belangrijk. Daarom zorgen wij voor extra veiligheidsmaatregelen bij toetreding van het dak.

Betrouwbaar en deskundig
Of u nu een woningcorporatie, adviesbureau, architect, aannemer of onderhoudsbedrijf bent, u kunt met een gerust hart rekenen op resultaatgerichte verbeteringen van uw hellend, platdak of gevel. Hierbij staan betrouwbaarheid en deskundigheid bij ons voorop. Wij ontzorgen u door alle verbindingen van coaching tot en met uitvoering met deskundige precisie aan elkaar te knopen.

Direct resultaat
Onze voorstellen leiden tot meetbare resultaten zoals:
• een reductie van de energielasten;
• een professioneler gebruik van uw ruimte en;
• een verbetering van het wooncomfort.

U ontvangt van ons een overzichtelijk schema met deze onderdelen.
Hiermee onderscheiden wij ons van andere spelers in de markt.

 

Bekijk onze specialisaties!