Groene muur

Groene Gevel
Het terugdringen van het urban heat island effect, meer biodiversiteit, betere isolerende eigenschappen van gebouwen. Het zijn de termen die we tegenwoordig steeds meer horen.

Wat is een Verticale tuin?
Net als een groendak is verticale begroeiing een perfecte manier om meer groen toe te passen in stedelijke gebieden. Er is vaak weinig ruimte beschikbaar. Hiermee kan men tóch vierkante meters ‘vergroenen’. We hebben al meerdere jaren ervaring met de toepassing van verticaal groene gevel en we kunnen dan ook gerust een ervaren speler genoemd worden.

Groene wand in & outdoor is goed voor mens, dier en milieu
De verticale tuinen of groene gevels hebben veel positieve effecten. Zo toont onderzoek aan dat binnensteden met groen ’s zomers al snel enkele graden koeler zijn. Groene gevels dragen dus bij aan het terugdringen van het urban heat island effect. Bovendien zorgen ze voor meer biodiversiteit en nemen de planten luchtverontreinigende stoffen op, met name ultrafijne deeltjes die normaal gesproken diep in de luchtwegen ingeademd worden. Dus ideaal als groen op kantoor, in ziekenhuis, zorginstelling en openbare gebouwen maar zeker ook gewoon bij u thuis.

Wilt u meer weten over een specifiek product of heeft u een algemene vraag? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.
Bellen of mailen kan ook. Wij staan u graag te woord.

 

Bekijk onze specialisaties!