Over ons

Joru Begroeningstechniek BV gelooft in een duurzame wereld en werkt daarom samen met Fier Dakcontrol en Stichting Roofupdate. Dankzij deze samenwerking bent u verzekerd van onafhankelijk advies over groene daken, daktuinen en groene gevels. Wij delen namelijk graag onze mening en hebben een passie voor de natuur. Dankzij deze passie bent u verzekerd van onafhankelijk advies over het conserveren, renoveren en transformeren tot Innovatieve groene Dak & Gevel-oplossingen.

Door onze kennis en ervaringen op alle onderdelen van het dak & gevel kunnen wij een optimaal product aanbieden, waarbij er steeds een aanspreekpunt is gedurende het gehele proces. Naast het uitvoeren van werkzaamheden voor grote aannemersbedrijven, werken wij ook graag voor particulieren opdrachtgevers. Wij zijn dan ook erg servicegericht en proberen samen met de klant tot een goed eindresultaat te komen, waarin zowel de klant als wijzelf tevreden kunnen zijn.

Liefde voor de natuur
Een bedrijf met grote passie voor de natuur en de ambitie om de wereld groener en leefbaarder te maken. Met de huidige systemen en de beste daktuin substraten, voor zowel de extensieve als intensieve daktuin, zijn we de meest ervaren leverancier van kwaliteitsproducten voor groene daken en gevels. Dat is Joru Begroeningstechniek in een notendop.

Wie is Joru Begroeningstechniek?
Joru Begroeningstechniek is naast adviseur op groene daken Het Verkoopkantoor groene sector Nederland. Het Verkoopkantoor Nederland is verantwoordelijk voor de uitbouw van het verkoopnetwerk en het aanbrengen en begeleiden van de projecten. Het verkoopkantoor groene sector Nederland met hun projectmanagers zorgen er samen voor dat de systemen worden voorgeschreven door opdrachtgevers, woningbouwverenigingen, architecten, studiebureaus etc. Deze projectmatige benadering heeft zich op de markt reeds bijzonder succesvol bewezen.

Stichting RoofUpdate
Om zich Expert op groene daken te noemen moet men ook de kennis van dakconstructies en dak opbouwen in bezit hebben. Om deze kennis te vergaren en te kunnen delen hebben wij ons aangesloten bij Stichting RoofUpdate.
Stichting Roof Update is een kennisplatform voor innovatief gebruik van de ruimte die daken ons bieden. Het streven is om naar een hogere positionering van daksystemen te komen door een netwerk van onafhankelijke specialisten samen te brengen dat door actieve kennis, input en overdracht hoogwaardige resultaten biedt voor energie-, groen- en leef oplossingen op daken.

Mensen van aanpak
Klant staat altijd voorop. We hebben ideeën en durven die ook uit te voeren. Samen met onze Erkenningshouders en aanlegbedrijven realiseren we projecten die anderen niet voor mogelijk hielden.

MVO
Wij nemen als onderneming de verantwoordelijkheid voor de effecten van alle bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Ons bedrijf ziet in ‘people en planet’-vraagstukken juist kansen voor nieuwe producten, diensten of processen die zowel de samenleving als de onderneming ten goede komen.

Kwaliteit zoals het hoort
Bij Joru Begroeningstechniek werken we onder het motto “Kan niet, Bestaat niet”. U krijgt wat u vraagt. Dat is ons uitgangspunt. Wij gaan altijd voor de allerbeste kwaliteit. Of dat nu om onze producten gaat of om de uitvoering van uw project. Joru Begroeningstechniek wil kwaliteit zoals het bedoeld is. Wij denken in leveren van maatwerk. Daar ligt onze overtuiging.

Groene visie over de hele wereld
Door ons wordt voortdurend gewerkt aan de kwaliteit van onze duurzame producten. Wij zijn tenslotte kwekers. “Groen is leven, Kwekers zorgen daar voor”

Snel en Flexibel
Doordat alle producten op voorraad liggen kunnen wij snel schakelen.
Kleine of grote orders. Wanneer en hoe u maar wilt.

Samenwerking voor succes
Met meer dan 25 jaar kwekers ervaring vormt het een stevige basis onder de internationale groendak-kennis en de Stichting Roof Update. Die kennis delen we graag. We denken met u mee, adviseren en begeleiden uw project van begin tot eind. Hiermee maken we uw project tot een succes.

Bekijk onze specialisaties!